Om Oss

Vi är ett e-handelsföretag som startade i januari 2014 med målsättningen att erbjuda bästa speldatorn för under 10 000 kr (exkl. operativsystem). Denna speldator har vi valt att kalla "Aguma Speldator" och är en stationär dator för spelentusiaster. Enklare än så kan det inte bli!

Varför bara en typ av speldator?

Genom att enbart erbjuda en typ av speldator kan vi lägga all fokus på just denna produkt. Det innebär flera fördelar. Framför allt kan vi erbjuda en riktigt bra speldator till ett riktigt bra pris, året om! Dessutom blir valet av speldator extremt enkelt. Med vårt koncept kan du alltid vara säker på att du får bästa möjliga speldator för pengarna!

Varför just 10 000 kr?

I denna prisklass får du extremt mycket prestanda per krona. Endast tillvalet "operativsystem" behöver väljas för att få en riktigt bra körklar speldator. Efter önskemål från kunder erbjuder vi även ytterligare ett antal tillval.

Kringutrustning?

I dagsläget erbjuder vi inte kringutrustning såsom tangentbord, mus, bildskärm och högtalare/headset. Om du inte redan har tillgång till detta är vårt tips att gå in på Prisjakt och jämföra olika modeller i önskad prisklass samt läsa de omdömen som finns. Vi har tyvärr inte någon möjlighet att testa det stora utbudet på marknaden.

Varför handla hos oss?

1. Bästa möjliga speldator för pengarna.
2. Möjligheter att konfigurera datorn efter egna önskemål.
3. Snabb leverans! Vi skickar normalt inom 2 vardagar efter beställning.
4. Möjlighet att hämta datorn hos oss i Täby (ca 1 mil norr om Stockholm).
5. Snabb och personlig support via mail.
6. Om operativsystem väljs optimerar vi datorn för bästa prestanda